خال
- خال برداری
- همانژیوم
- زگیل
همه چیز درباره خالبرداری با آر اف سرجیکال
خال‌ها حاصل سلول‌های ملانین‌ساز پوست هستند که به دو دسته مادرزادی یا اکتسابی تقسیم می‌شوند. این سلول‌ها بسته به رنگ پوست فرد ممکن است قهوه‌ای تیره یا روشن باشند. گاهی اوقات خال‌ها از نظر زیبایی مشکلاتی ایجاد می‌کنند و نوعی ضایعه پوستی به حساب می‌آیند. به همین خاطر بعضی از افراد تصمیم به از بین بردن خال‌هایشان می‌گیرند.

آر اف سرجیکال چیست و چگونه انجام می‌شود؟
آر اف سرجیکال یکی از جدیدترین فناوری‌های دنیا است که برای درمان ضایعات پوستی انجام می‌شود. این فناوری از امواج رادیوفرکانسی با فیلتراسیون برای از بین بردن انواع ناهمواری‌های روی پوست مانند خال استفاده می‌کند. در گذشته از روش‌های جراحی مانند برش با استفاده از چاقو و کوتر برای درمان و جوانسازی پوست استفاده می‌شد. با ظهور فناوری آر اف سرجیکال یک روش ایمن و سریع برای بهبود مشکلات پوستی نظیر خالبرداری با آر اف سرجیکال به وجود آمد.
دستگاه آر اف سرجیکال شامل دو الکترود است که به یکدیگر متصل می‌شوند. یکی از این الکترودها رسانا بوده و در تماس با بدن بیمار قرار می‌گیرد. جریان گذرنده از الکترودهای آر اف سرجیکال باعث ایجاد گرما و از بین رفتن بافت ضایعات پوستی می‌شود. دقت بالای دستگاه‌های رادیوفرکانسی از وارد کردن آسیب به بافت‌های سالم جلوگیری می‌کند.

کاربردهای آر اف سرجیکال چیست؟
از دستگاه‌های آر اف سرجیکال می‌توان برای درمان انواع بیماری‌ها و مشکلات پوستی استفاده کرد. به همین خاطر شناخت یک مرکز فروش دستگاه های پوست و زیبایی آر اف در دنیای امروز برای کلینیک‌های پوست و مو، اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. از جمله کاربردهای آر اف سرجیکال می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- برداشتن ضایعه‌های پوستی
- رفع موهای زائد
- درمان خال، زگیل و میخچه
- جراحی سرپایی پوست و جوانسازی
فناوری آر اف سرجیکال طیف گسترده‌ای از مشکلات پوستی را با روشی سریع و موثر درمان می‌کند. از همین رو دستگاه‌های مجهز به این فناوری از پرکاربردترین دستگاه‌های مورد استفاده در کلینیک‌های تخصصی زیبایی پوست و مو هستند.
مزایای درمان با استفاده از آر اف سرجیکال چیست؟
رادیو فرکانسی سرجیکال بهترین روش برای درمان ضایعه‌های پوستی است. محبوبیت این فناوری در میان سایر روش‌های زیبایی را می‌توانیم در مزایای درمان پوست با آر اف سرجیکال جستجو کنیم. مزایای آر اف سرجری عبارت‌اند از:
- درمان با آر اف یک روش غیرتهاجمی سریع است
- دوره نقاهت درمان با آر اف سرجیکال بسیار کوتاه بوده و فرد بعد از جلسه، به‌سرعت بهبود پیدا می‌کند.
- از روش‌های درمانی رادیو سرجری می‌توان برای همه قسمت‌های بدن استفاده کرد.
- بعد از بهبود پوست با استفاده از آر اف هیچ آثاری روی پوست به جا نمی‌ماند.
- این روش بدون جراحی و خونریزی انجام می‌شود.
- دستگاه‌های آر اف سرجیکال برای درمان انواع رنگ‌های پوستی مفید هستند.

عوارض استفاده از دستگاه آر اف سرجیکال​

درمان با استفاده از آر اف سرجیکال یکی از بی‌خطرترین و ایمن‌ترین روش‌های زیبایی است که عوارض جانبی خاصی به همراه ندارد. از جمله مشکلات رایج بعد از انجام آر اف سرجیکال می‌توانیم به قرمزی، کبودی، تورم و حساسیت ناحیه تحت درمان اشاره کنیم. این عوارض کاملا موقتی هستند و بعد از گذشت چند ساعت تا چند روز به‌صورت کامل ناپدید می‌شوند.
برای رسیدن به نتیجه مطلوب‌تر می‌توانید با مشورت پزشک کرده و درمان با دستگاه‌های رادیو فرکانسی را با سایر روش‌ها مانند لیزر CO2 ترکیب کنید. استفاده همزمان از چند روش زیبایی نتیجه بهتری برای شما به ارمغان می‌آورد و ماندگاری درمان را بیشتر می‌کند.

خالبرداری با آر اف سرجیکال؛ محبوب‌ترین کاربرد دستگاه‌های رادیو فرکانسی
خال‌های بزرگ یا کوچک یکی از عارضه‌های بی‌خطر پوستی به حساب می‌آیند که سلامت فرد را تهدید نمی‌کنند؛ اما ممکن است ظاهر شخص را از نظر زیبایی تحت‌تاثیر قرار دهند. خالبرداری با آر اف سرجیکال یکی از محبوب‌ترین کاربردهای فناوری رادیو فرکانسی است که در دنیا انجام می‌شود.
روش‌های دیگری مانند میکرودرم ابریژین برای از بین بردن خال و لکه‌های پوستی وجود دارد که می‌توانند مکمل آر اف سرجیکال باشند؛ اما در بیشتر مواقع استفاده از آر اف به‌تنهایی می‌تواند برای درمان ضایعه‌های پوستی کافی باشد. برای آشنایی بیشتر با روش‌های متعدد زیبایی و جوانسازی، خواندن مقاله میکرودرم ابریژن چیست را به شما توصیه می‌کنیم.
دستگاه‌های آر اف سرجیکال با استفاده از امواج رادیویی به درمان ضایعه‌های پوستی می‌پردازد. امواج منتشرشده از دستگاه‌های آر اف، بافت خال را هدف قرار می‌دهند و آن را از بین می‌برند. برای خالبرداری با آر اف سرجیکال پزشک از بی‌حسی موضعی به‌منظور کاهش درد حین درمان استفاده می‌کند. بعد از اتمام جلسه، حداقل به مدت ۲۴ ساعت باید ناحیه تحت‌درمان را با پانسمان بپوشانید و از آن مراقبت کنید


مرتبط